6 תשובות
לכל אחד יש יתרונות משלו.

ממליצה לקרוא את הכתבה המצורפת
יש שחשבו על השאלה והכינו תשובה מבעוד מועד.

http://www.focus.co.il/page.asp?page=728
דבש ללא ספק


סילאן שנמכר בחנויות הוא בתוספת סוכר

סילאן בלי סוכר הוא מר ולא טעים

ככה שזה עבודה בעניים והדבש יש לו יתרונות רבים וטובים - חשוב לקנות גם דבש איכותי
בעיקרון דבש יותר בריא... סילאן יותר מתוק (בגלל הסוכר)...
סילאן, דבש, סוכר חום או סוכר לבן - כולם הם הופכים בזמן קצר לגלוקוז במחזור הדם ולכן ההבדלים בערכים התזונתיים שלהם לא רלוונטיים. אף אחד מהם לא בריא. אם רוצים להמתיק בלי לסכן את הבריאות עדיף להשתמש בסלאביה.
שוקיג אתה מדבר שטויות, וההוכחה לכך שאין דבר כזה סלאביה
אנונימית
באותו הנושא: