4 תשובות
מרכיבים
לימון אחד, חתוך לרבעים ומנוקה מגרעינים (לא מקולף!)
1/2 כוס סוכר (או תחליף סוכר)
כוס מים רותחים
3 כוסות מים קרים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הסוכר עם המים הרותחים עד שכל הסוכר נמס.
2. מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר (אפשר גם מעבד מזון, אבל אז צפו טפטופים) וטוחנים.
3. מסננים, מצננים ושותים. (יותר נכון מוכרים)
תארגנו לכם שולחן בחוץ, שמשייה כי אולי תהיה שמש, ואת כל המרכיבים על השולחן. לא לשכוח קופה קטנה! תהנו
לימון אחד, חתוך לרבעים ומנוקה מגרעינים (לא מקולף!)
1/2 כוס סוכר (או תחליף סוכר)
כוס מים רותחים
3 כוסות מים קרים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הסוכר עם המים הרותחים עד שכל הסוכר נמס.
2. מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר (אפשר גם מעבד מזון, אבל אז צפו טפטופים) וטוחנים.
3. מסננים, מצננים ושותים. (יותר נכון מוכרים)
תארגנו לכם שולחן בחוץ, שמשייה כי אולי תהיה שמש, ואת כל המרכיבים על השולחן. לא לשכוח קופה קטנה! תהנו
צועקים לימונדה בשקל... (?!)
סוחטים את הלימונים במסחטה
אם זה חמוץ מידי אפשר להוסיף סוכר
מומלץ להוסיף נענע אם יש זה מוסיף לטעם
בהצלחה
אם זה חמוץ מידי אפשר להוסיף סוכר
מומלץ להוסיף נענע אם יש זה מוסיף לטעם
בהצלחה
אנונימי
אה.. יעני מתכון.. אבל שמעי, למכור בשבת.. זה... איך אני אגיד לך.. לא מומלץ..
באותו הנושא: