4 תשובות
תיגשי לרופא והוא ייתן לך את התשובות לכל השאלות. לא לי ולא לשאר בני הנוער שבאתר אין את הסמכות לתת לך משוב רפואי כזה. בהצלחה ותרגישי טוב!
יש סיכוי שאת רגישה לא ללקטוז אלא לגלקטוז שזה תוצר הפירוק של הלקטוז. עדיף לך להימנע ממוצרי חלב לחלוטין.
כדאי לך לעשות בדיקה יותר יסודית לזה. בכל מקרה, מוצרי חלב לא בריאים כלל באופן כללי אז זה לא יזיק לך להימנע מהם בכל מקרה.
כדאי לך לעשות בדיקה יותר יסודית לזה. בכל מקרה, מוצרי חלב לא בריאים כלל באופן כללי אז זה לא יזיק לך להימנע מהם בכל מקרה.
לאלי גל
אז מאיפה עוד אפשר לקבל סידן?
אז מאיפה עוד אפשר לקבל סידן?
אנונימית
ממוצרי חלב לא מקבלים סידן באמת. מוצרי חלב גורמים לחומציות מטאבולית גבוהה שכדי לווסט אותה הגוף מוציא סידן ובד''כ מוציא יותר ממה שנכנס.
מקורות טובים לסידן מהחי זה עצמות דגים וקליפות ביצה.
מקורות טובים מהצומח זה אגוזים, עלים ירוקים וכרובים, דגנים מלאים, טחינה וקטניות. וגם בפירות וירקות יש כמות מסויימת של סידן.
מקורות טובים לסידן מהחי זה עצמות דגים וקליפות ביצה.
מקורות טובים מהצומח זה אגוזים, עלים ירוקים וכרובים, דגנים מלאים, טחינה וקטניות. וגם בפירות וירקות יש כמות מסויימת של סידן.
באותו הנושא: