2 תשובות
מה זה תערובת לפסטו?
פסטו מכינים מבזיליקום, אם יש ברשותך בזיליקום טחון זה מצויין-אבל גורע מהטעם של הפסטו.
כן, אפשר בלי מעבד מזון:
קצצי עלי בזיליקום (אם את רוצה גם פטרוזיליה), תכתשי אגוזים עד כמעט-פירורים.
תכניסי את הכל לקערה ותרבבי עם שמן זית, מלח, פלפל ואורגנו. יוצא טעים.
פסטו מכינים מבזיליקום, אם יש ברשותך בזיליקום טחון זה מצויין-אבל גורע מהטעם של הפסטו.
כן, אפשר בלי מעבד מזון:
קצצי עלי בזיליקום (אם את רוצה גם פטרוזיליה), תכתשי אגוזים עד כמעט-פירורים.
תכניסי את הכל לקערה ותרבבי עם שמן זית, מלח, פלפל ואורגנו. יוצא טעים.
הכי טוב עם מעבד מזון, אפשרי גם קטן כי לא כדאי לשמור פסטו טרי במקרר להרבה זמן, זה מתקלקל.
המוצרים: עלי בזיליקום טרי, שום, צנוברים, שמן זית איכותי, מלח, פלפל.
מכניסים הכל למעבד וגורסים עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
אפשרויות לשדרוג: להוסיף נענע, או צ'ילי חריף לפיקנטיות
המוצרים: עלי בזיליקום טרי, שום, צנוברים, שמן זית איכותי, מלח, פלפל.
מכניסים הכל למעבד וגורסים עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
אפשרויות לשדרוג: להוסיף נענע, או צ'ילי חריף לפיקנטיות
עופר
באותו הנושא: