6 תשובות
לא, בגלל שיש בזה ג'לי (ג'לטין) שמורכב מעצמות מרוסקות של דגים.
צמחונים כן, טבעונים לא
צמחונים לא.
צמחוני זה לא לאכול בעלי חיים ודג זה בעל חיים
טבעוני זה לא לאכול בעל חיים ואת ההפרשות שלו
צמחוני זה לא לאכול בעלי חיים ודג זה בעל חיים
טבעוני זה לא לאכול בעל חיים ואת ההפרשות שלו
שואל השאלה:
כי יש בזה גלטין שזה כל מיני עצמות וסחוסים של חיות
כי יש בזה גלטין שזה כל מיני עצמות וסחוסים של חיות
אנונימית
חלק כי יש כאלה עם ג'לטין (יש בתוכו עצמות דגים) וחלק בלי
ב
אנונימי
באותו הנושא: