3 תשובות
אני שנים משתמש בבריטה!
לא אמור להיות שום טעם לוואי "מריר".
ולכן יש לי 2 השערות.
או שזה בכלל עניין פסיכולוגי שלך ויכול להיות שתתרגלי מהר לטעם המים (שבד"כ הם מאד טעימים וצלולים מהבריטה).
או שפשוט לא רוקנת את הקנקן כמה פעמים לפני השימוש הראשוני של המסנן.
כי כאשר אני מכניסה מסנן חדש אני קודם כל ממלא את הקנקן ואז זורק את המים וממלא שוב ושוב זורק (ככה שלוש פעמים) ורק אחרי שלוש פעמים בהן מיליתי סיננתי ואז זרקתי... רק אז אני ממלא שוב ומתחיל להשתמש במים לשתייה:)
*אם תשובתי מצאה חן בעינייך והייתה לך לעזר אזי אשמח תעניקי לי פרח:)
תודה ובהצלחה.
לא אמור להיות שום טעם לוואי "מריר".
ולכן יש לי 2 השערות.
או שזה בכלל עניין פסיכולוגי שלך ויכול להיות שתתרגלי מהר לטעם המים (שבד"כ הם מאד טעימים וצלולים מהבריטה).
או שפשוט לא רוקנת את הקנקן כמה פעמים לפני השימוש הראשוני של המסנן.
כי כאשר אני מכניסה מסנן חדש אני קודם כל ממלא את הקנקן ואז זורק את המים וממלא שוב ושוב זורק (ככה שלוש פעמים) ורק אחרי שלוש פעמים בהן מיליתי סיננתי ואז זרקתי... רק אז אני ממלא שוב ומתחיל להשתמש במים לשתייה:)
*אם תשובתי מצאה חן בעינייך והייתה לך לעזר אזי אשמח תעניקי לי פרח:)
תודה ובהצלחה.
שואל השאלה:
תודה! אני גבר.. ועזרת לי מאוד..
תודה! אני גבר.. ועזרת לי מאוד..
דבר ראשון, אם אתה צריך את המים לשתייה, אז מומלץ לאחסן את הקנקן במקרר לכל אורך השימוש- כי אחרת הסנן מתמלא חיידקים והמים מתקלקלים.
כך שמים מהבריטה אינם מיועדים לשתייה בייחוד אם הם עמדו על השיש כמה שעות ואז הוכנסו למקרר...
אבל אם אתה צורך את המים לשם משקאות חמים (הרתחה בקומקום) אז זה נפלא - כי לא תהיה לך אבנית בקומקום והמים הרתוחים נקיים מחיידקים.
ובמצב הזה אפשר שהקנקן יהיה על השיש בתנאי שמחליפים את המים שבו פעמיים ביום לפחות.
ולא לשכוח להחליף סנן (ההמלצה היא פעם בחודש, אצלי מחזיק גם 3 חודשים ויותר כי אני משתמש במים רק להרתחה בקומקום ולבישול).
כך שמים מהבריטה אינם מיועדים לשתייה בייחוד אם הם עמדו על השיש כמה שעות ואז הוכנסו למקרר...
אבל אם אתה צורך את המים לשם משקאות חמים (הרתחה בקומקום) אז זה נפלא - כי לא תהיה לך אבנית בקומקום והמים הרתוחים נקיים מחיידקים.
ובמצב הזה אפשר שהקנקן יהיה על השיש בתנאי שמחליפים את המים שבו פעמיים ביום לפחות.
ולא לשכוח להחליף סנן (ההמלצה היא פעם בחודש, אצלי מחזיק גם 3 חודשים ויותר כי אני משתמש במים רק להרתחה בקומקום ולבישול).
אנונימי
באותו הנושא: