2 תשובות
עינת - שלום,
חיפשתי במרחב הרשת, ולא מצאתי שום עדוּת לערך-תזונתי כלשהוא לקינמון.
אישית, אני מעדיף קינמון בתה באבקה, ולא במקל כי אז טעמו חזק יותר, ברור יותר, והמשקה - מין הסתם - טעים יותר! אני חושב שבמקל, רוב טעמו של התבלין הנהדר הזה, נישאר במקל עצמו.
טיפ קטן: נסי לשתות תה עם חלב וקינמון.. טעם גן-עדן!
ד"ש לאדם וחווה.
כמו תמיד ה"חכם" בועז מתיימר לענות בנושאים שאינו מבין בהם ולא עוזרות כל הבקשות ממנו, להצניע לכת.

בתגית "קינמון" יש תשובות לחלק מהשאלות. כשכתוב "כפית" הכוונה היא לאבקת קינמון.

ולגבי צינון - עושים בהחלט שימוש בקינמון לצינון או שפעת וגם לכאבי בטן - ראי בתגית "קינמון".
מערכת סטיפס