36 תשובות
שוקולית, מים חמים וחלב.
את יכולה גם לשים שוקולית, ולשים עד הסוף חלב ואז לחמם במיקרו
את יכולה גם לשים שוקולית, ולשים עד הסוף חלב ואז לחמם במיקרו
תכיני פשוט שוקו ותקשטי אותו עם שוקולד סוכריות וכאלה.. ><
שוקולית וחלב
2 כפות שוקולית
חלב
ואפשר להוסיף סוכר
חלב
ואפשר להוסיף סוכר
אם את רוצה שוקו קר זה שוקולית וחלב (קר) ואם חם אז זה גם עם מים חמים
יש שני סוגים:
שוקו חם - את שמה שני כפיות קטנות של שוקולית בתוך כוס, מרתיחה מים ושופכת לשם ואחרי זה מוסיפה כפית סוכר וחלב
שוקו רגיל- את שמה שני כפיות שוקולית בכוס ומוסיפה חלב עד הסוף, ואחרי זה מערבבת טוב טוב עם כפית
שוקו חם - את שמה שני כפיות קטנות של שוקולית בתוך כוס, מרתיחה מים ושופכת לשם ואחרי זה מוסיפה כפית סוכר וחלב
שוקו רגיל- את שמה שני כפיות שוקולית בכוס ומוסיפה חלב עד הסוף, ואחרי זה מערבבת טוב טוב עם כפית
אני לא מכין עם מים אני מכין רק עם חלב
מחמם את החלב שיהיה רותח
שם כפית גדושה של שוקולית ושופך את החלב בפנים
זה יוצא טעים
או שאני עושה עם מקופלת
מחמם את החלב שיהיה רותח
שם כפית גדושה של שוקולית ושופך את החלב בפנים
זה יוצא טעים
או שאני עושה עם מקופלת
שוקולית, קצת מים רותחים, מערבבת קצת כדי שהשוקולית תימס, חלב. אני תמיד מחממת במיקרו דקה כדי שזה יהיה חם:)
שוקולית, קצת מים חמים לערבב ואז חלב
אני אוהבת שהשוקו חם פשוט תחממי את החלב במיקרו ותוסיפי שני כפות שוקולית תערבבי וזה:)
אם את רוצה לעשות את זה על בסיס חלב
תשימי קצת מים חמים והרבה חלב ואם את רוצה לעשות את זה על בסיס מים תשימי הרבה מים וקצת חלב
ואם את רוצה לעשות את השוקו חם ועל בסיס חלב תחממי את החלב
תשימי קצת מים חמים והרבה חלב ואם את רוצה לעשות את זה על בסיס מים תשימי הרבה מים וקצת חלב
ואם את רוצה לעשות את השוקו חם ועל בסיס חלב תחממי את החלב
אני מחממת חלב ושמה קוביות שוקולד ומערבבת. הכי טעים:)
אל תכיני שוקו משוקולית, זה פחות קקאו ויותר סוכר. תשתמשי באבקת קקאו אם את רוצה שוקו אמיתי..
בכל מקרה אני שמה קצת מים רותחים ומערבבת עם כפית-שתיים של קקאו, מוסיפה כפית-שתיים של סוכר ואחרי זה הרבה חלב. ואם מוסיפים שמנת מתוקה זה מוסיף די הרבה
בכל מקרה אני שמה קצת מים רותחים ומערבבת עם כפית-שתיים של קקאו, מוסיפה כפית-שתיים של סוכר ואחרי זה הרבה חלב. ואם מוסיפים שמנת מתוקה זה מוסיף די הרבה
אני שמה כפית שוקולית, חלב- מערבבת. מכניסה למיקרוגל לשתי דקות, מערבבת שוב ושותה.
הכי טעים- לשים 2 כפיות שוקולית, ממש קצת מים רותחים ולערבב. אחר כך להקציף חלב, להוסיף למה שהכנת מקודם, לערבב ולשתות. טוטאל מוש
הכי טעים- לשים 2 כפיות שוקולית, ממש קצת מים רותחים ולערבב. אחר כך להקציף חלב, להוסיף למה שהכנת מקודם, לערבב ולשתות. טוטאל מוש
חחח השאלה שלי בעמוד הראשי והיא ראשונה!
פעם ראשונה בחיים
פעם ראשונה בחיים
אני מכינה ככה
סוכר שוקולית חצי כוס מים חמים ואז חלב קר.
ובחורף אני שמה סוכר שוקולית מחממת חלב ואז שמה רק חלב זה יוצא מזה טעים בתוספת מרשמלו (;
סוכר שוקולית חצי כוס מים חמים ואז חלב קר.
ובחורף אני שמה סוכר שוקולית מחממת חלב ואז שמה רק חלב זה יוצא מזה טעים בתוספת מרשמלו (;
אני לא עושה עם מים, אני שמה חלב ושוקולית פשוט
אני מכינה עם שתי כפות שוקולית ומוסיפה חלב
ומערבבת:)
ומערבבת:)
אם את רוצה שוקו קר, כדי שלא יהיו גושים של קקאו, עדיף לשים את השוקולית, ואז טיפה מים חמים רק בשביל להמיס את האבקה, ולמלא את שאר הכוס בחלב.
אני פשוט מחמם חלב ל50 שניות שם אבקת נסקוויק או שוקולית שתי כפיות מערבב שלא יהיו גושים וזהו זה טעים טעים.
שוקולית
מים חמים
חלב
וכדאי גם להוסיף סוכר שיהיה מתוק
מים חמים
חלב
וכדאי גם להוסיף סוכר שיהיה מתוק
לפי הסדר:
בשביל שוקו קר-2 כפיות שוקולית--חצי כוס חלב--1/4 כוס מים קרים
בשביל שוקו חם-2 כפיות שוקולית--חצי כוס חלב--1/4 כוס מים רותחים
בשביל שוקו פושר (באמצע בין חם לבין קר)-2 כפיות שוקולית--חצי כוס חלב--1/4 כוס מים פושרים (מהברז)
לרוויה:)
בשביל שוקו קר-2 כפיות שוקולית--חצי כוס חלב--1/4 כוס מים קרים
בשביל שוקו חם-2 כפיות שוקולית--חצי כוס חלב--1/4 כוס מים רותחים
בשביל שוקו פושר (באמצע בין חם לבין קר)-2 כפיות שוקולית--חצי כוס חלב--1/4 כוס מים פושרים (מהברז)
לרוויה:)
שוקולית וחלב
אפשר את שניהם.
כעיקרון השימוש במים זה כדי להמיס את השוקולית וכדי שבסוף השוקו היא לא תהיה.
כעיקרון השימוש במים זה כדי להמיס את השוקולית וכדי שבסוף השוקו היא לא תהיה.
מי שותה שוקו בכלל
שואל השאלה:
הכנתי לאחותי לא לי..
ותודה לעונים
הכנתי לאחותי לא לי..
ותודה לעונים
אנונימית
שוקולית (3 כפיות ^_^) וחלב
או שוקו מהסופר של תנובה ממש טעים
בלי מים
שוקולית וחלב פשוט לא?
שוקולית מים חמים להמיס את האבקה ואז חלב.
הכי טעים זה לעשות בבלנדר: שוקולית חלב וקצת תותים ו2 כפיות סוכר ולערבב בבלנדר
זה אלוהי כדי לנסות תשתו שלוק תרצו עוד
זה אלוהי כדי לנסות תשתו שלוק תרצו עוד
אז ככה:)
2 כפות שוקולולית
כף סוכר
2 קוביות שוקולד מריר.
ככה שליש כוס מים רותחים.
לערבב עד שהכול נמס.
עד הסוף חלב
2 כפות שוקולולית
כף סוכר
2 קוביות שוקולד מריר.
ככה שליש כוס מים רותחים.
לערבב עד שהכול נמס.
עד הסוף חלב
רק אני מכינה עם סוכר?0-0
2 כפות סוכר, 2 וחצי כפות שוקולית, מים רותחים עד בערך האמצע או קצת יותר, ואז חלב, מערבבים ושותים*-*
2 כפות סוכר, 2 וחצי כפות שוקולית, מים רותחים עד בערך האמצע או קצת יותר, ואז חלב, מערבבים ושותים*-*
עדיף להמיס את השוקולית במים חמים כדי שלא תשתה אבקה
שוקולית וחלב
באותו הנושא: