3 תשובות
לא כולם מטגנים אורז טרם הבישול אך הטיגון גורם לכך שפני גרגר האורז מתמצקים ולאחר הבישול מתקבל אורז בטעם שונה מזה המבושל במים בלבד כמו גם במרקם שונה - אחד, אחד. את הטיגון יש לבצע עד שכל גרגרי האורז זוכים לצבע חלבי. כוסמת מומלץ לטגן גם כן ולגבי השניים האחרים מומלץ לנסות ולשפוט בהתאם לתוצאות
כל שנאמר ברמת הטעם הוא נכון. ברמה הפרקטית טיגון אורז וחלק מהקטניות האחרות יביא
ת מ י ד לתוצאה יפה של אורז מבושל אחד אחד ולא חלילה לעיסה.
כוסמת בטוח כדאי לטגן לפני הבישול