תשובה אחת
מדובר במהלך שיווקי שבשיאו אפשר היה למצוא אותו בהרבה מקומות, בחלקם הוא אפילו החליף את ברז ההייניקן הרגיל, אבל לאט לאט זה דעך ונעלם.
הבעיה עם האקסטרה קולד היא שהבירה דרשה מערכת קירור וברז נפרד ולא השתלבה עם מערכת הדיספנסרים הסטנדרטית שיש בכל פאב וניתן לחבר אליה כל דבר.
סביר להניח שיש עדיין פאבים שמחזיקים את המערכת הזאת, והדרך הכי טובה למצוא אותם תהיה כנראה לפנות לשירות הלקוחות של המפיץ של הייניקן בארץ - חברת טמפו.

אגב, רעיון נוסף זה לבדוק מקומות נוספים שבהם מגישים בירות קרות במיוחד ו/או בירה בכוס כפואה.

מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה עם החיפוש:)