3 תשובות
בדר"כ לאחד=לחבר את הבצק.
וא. אפייה נותנת נפח למאפה.
וא. אפייה נותנת נפח למאפה.
זה תלוי כמה ביצים יש בעוגה.
בעיקרון הביצים גורמות לעוגה להיות גבוהה וגם אוורירית.
יש עוגות שאין בהן אבקת אפייה כי כמות הביצים גבוהה יחסית ולכן אין צורך אבל יש גם עוגות שיש אבקת אפייה וגם ביצים ביחס מסויים.
בעיקרון הביצים גורמות לעוגה להיות גבוהה וגם אוורירית.
יש עוגות שאין בהן אבקת אפייה כי כמות הביצים גבוהה יחסית ולכן אין צורך אבל יש גם עוגות שיש אבקת אפייה וגם ביצים ביחס מסויים.
ייצוב העוגה.
אנונימי
באותו הנושא: