4 תשובות
אף אחת מהתשובות לא נכונה

בקיץ טמפרטורת החדר מייבשת עד מהרה את הקצף של הקרמבו והופכת אותו לצמיגי.


בנוסף קצף הקרמבו עשוי מביצים ובגלל מזג האויר בחורף הקרמבו נשמר ולא מתקלק כמו שהוא עלול לקרות לו בקיץ
אנונימית
בקייץ קרמבו ימס מהחום
ויש לי סוכרת אסור לי אז לא לגרות... חחח
אנונימית
גלידה חמה? מה זה? איך אפשר? הרי כל הקטע של גלידה שהיא קרה
אנונימית
כי בקיץ יש גלידות ארטיקים וקרטיבים... שזה יותר שווה מקרמבו... החורף קצת קר לאכול ארטיק אז הקרמבו משמש תחליף טעים ולא מקרר:)
יש גם גלידה חמה שזה בכלל יאמי