2 תשובות
						
						
					
							לחם לבן מרוקן מהסיבים התזונתיים של הדגן. לרוב מכיל כמות גבוהה של סוכר. בריא הרבה פחות. אני ממליצה לקרוא את האותיות הקטנות של סוגי הלחמים על האריזות וללמוד מה מכילים
							
						
							לחם לבן אינו בריא מאחר ומקלפים את קליפת החיטה והיא זו שבעלת הערכים התזונתיים הרבים ביותר.
לדעתי לחם שיפון שחור מאחר ויש בו דגנים ושיפון שהם מזינים את הגוף.
							
						לדעתי לחם שיפון שחור מאחר ויש בו דגנים ושיפון שהם מזינים את הגוף.
											אנונימית
										
									באותו הנושא: