4 תשובות
אחי, מניסיון אישי וקשה, עדיף שתפרוש פה.
הגרעינים עצמם טעימים, תנסה.
הגרעינים עצמם טעימים, תנסה.
שואל השאלה:
אני בת >-<
אני בת >-<
לא כדאי! הם כבר חצי מחוממים ויש כאלו שלא כך שאם תחממי את זה חלק יהיו שרופים וחלק לא או שחלק יהיו רגילים וחלק עדיין לא יתחממו בקיצור! את בחיים לא תצליחי!
אנונימי
עדיף שלא אם כבר פתחת את השקית, אם לא פתחת את השקית, אז מה שעושים מנערים קצת, כדי לשמוע אם יש רעש של גרעינים, אם את שומעת רעש של גרעינים, אז אפשר להכניס שוב למעט זמן, כדי לא לשרוף את השאר, אבל אישית מציעה לך לנטוש את זה ולמצוא את הזמן הנכון שמתאים להכנה, כדי להימנע ממצב שתשרפי בסוף את הכל.