3 תשובות
ביצה מתפוצצת במיקרו? טוב לדעת._.
כי הטמפרטורה במיקרוגל גבוהה מאוד
והחלקיקים של הביצה נעים מהר מאוד עד שהם גורמים לביצה להתפוצץ
והחלקיקים של הביצה נעים מהר מאוד עד שהם גורמים לביצה להתפוצץ
כמו התגובה מעליי
הטמפרטורה במקרו מאוד גבוהה
מה שגורם לאדי המים לנוע בקצב מהיר יותר
יותר לחץ על דפנות הביצה מה שגורם לפיצוץ
הטמפרטורה במקרו מאוד גבוהה
מה שגורם לאדי המים לנוע בקצב מהיר יותר
יותר לחץ על דפנות הביצה מה שגורם לפיצוץ
באותו הנושא: