4 תשובות
זה סתם תיכנסי לזה ותעלי את הכמות גיגה שאת משתמשת
זה אומר שביזבז 75% מנפח חבילת הגלישה שלך. זה יעלם כהתאריך של החבילה מתעדכן
אני חושב שזה אומר שאין לך מקום בפלאפון או משהו דומה.. לא קשור לנפח חבילה
אנונימי
שאת עומדת לסיים את החבילה. זה שטויות, בהגדרות את קובעת אחרי כמה ג'יגה של גלישה זה יתריע לך.
באותו הנושא: