5 תשובות
אם הוא כבר לא למאכל וזה לא בל תשחיט אז אני לא רואה בעיה
אני בדרך כלל כשזה מתקלקל אני שופכת באסלה
כדי שלא יסריח. ואם זה בסדר אז אני שופכת בכיור או לפח.:)
כדי שלא יסריח. ואם זה בסדר אז אני שופכת בכיור או לפח.:)
אנונימית
מה מעוות בזה? זה יכול ליצור סתימה בצנרת של הכיור אז עדיף לזרוק לאסלה.
לדעתי לא ממש, מקומו בכיור:)
אנונימי
מרק עוף אין צורך באסלה, מספיק לו פח או כיור.
שמן לטיגון עדיף מאוד לשפוך באסלה.
שמן לטיגון עדיף מאוד לשפוך באסלה.