2 תשובות
מכניסים מלוואח לתנור עם גבינה ורוטב לפיצה
מרכיבים :
1 מלאווח
2-3 כפות שמן
בצל קצוץ
2 שינים שום קצוצות
קופסה קטנה של רסק עגבניות או מעט קטשופ
1/4 כפית אורגנו
כף בזיליקום קצוץ (לא חובה)
1/4 כפית סוכר
מלח
פלפל שחור
1/4 כוס מים
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה:
1. מכינים במחבת את המלוואח (על פי הוראות היצרן).
2. במקביל מטגנים את הבצל כ-2 דקות, מוסיפים את השום, רסק עגבניות או הקטשופ (אם משתמשים בקטשופ אין צורך לתבל אותו), תבלינים וכ-1/4 כוס מים, ומערבבים היטב.
3. מניחים את המלוואח על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, יוצקים מעליו את הרוטב ומפזרים מעל את הגבינה המגורדת.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (טורבו) לכ-3-5 דקות ויש לכם "פיצה" בחצי מהזמן שהשליח היה מגיע.
* אפשר לשדרג את הפיצה עם פרוסות פטריות, בצל, תירס מקופסה או כל מה שאוהבים, רגע לפני שמכניסים אותה לתנור.
* אופציה: אפשר להכין גם מלווח כסנדוויץ' - מכינים את המלאווח לפי הוראות היצרן ומורחים חומוס (או מיונז), ביצה קשה מפוררת ועגבניה פרוסה, מגלגלים ואוכלים.
1 מלאווח
2-3 כפות שמן
בצל קצוץ
2 שינים שום קצוצות
קופסה קטנה של רסק עגבניות או מעט קטשופ
1/4 כפית אורגנו
כף בזיליקום קצוץ (לא חובה)
1/4 כפית סוכר
מלח
פלפל שחור
1/4 כוס מים
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה:
1. מכינים במחבת את המלוואח (על פי הוראות היצרן).
2. במקביל מטגנים את הבצל כ-2 דקות, מוסיפים את השום, רסק עגבניות או הקטשופ (אם משתמשים בקטשופ אין צורך לתבל אותו), תבלינים וכ-1/4 כוס מים, ומערבבים היטב.
3. מניחים את המלוואח על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, יוצקים מעליו את הרוטב ומפזרים מעל את הגבינה המגורדת.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (טורבו) לכ-3-5 דקות ויש לכם "פיצה" בחצי מהזמן שהשליח היה מגיע.
* אפשר לשדרג את הפיצה עם פרוסות פטריות, בצל, תירס מקופסה או כל מה שאוהבים, רגע לפני שמכניסים אותה לתנור.
* אופציה: אפשר להכין גם מלווח כסנדוויץ' - מכינים את המלאווח לפי הוראות היצרן ומורחים חומוס (או מיונז), ביצה קשה מפוררת ועגבניה פרוסה, מגלגלים ואוכלים.
באותו הנושא: