5 תשובות
רכיבים:



1 כוס שמן עץ הזית
6 - 7 שיני שום קלופות
2 יח' פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות
4 עגבניות חתוכות לקוביות גסות
כף פפריקה חריפה
כף פפריקה מתוקה (אפשר פחות )
1 כפית מלח
8 ביצים


אופן ההכנה:


1. מחממים את השמן עץ הזית, מוסיפים את השום והפלפל הירוק ומטגנים יחדיו על אש נמוכה.

2. מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך. מוסיפים את 2 סוגי הפפריקה (אם הרוטב סמיך להוסיף רבע כוס מים).
3. להוסיף את המלח ולהמשיך לבשל עוד 7-8 דקות, לשבור 8 ביצים אחרי 2 דקות להפריד את החלבון ולערבב אותו עם הרוטב.
תחתוך בצל תטגן
תוסיף עגבניה חתוכה
תוסיף 3 ביצים
לשרוף בצל, להוסיף תרסק, להוסיף תביצים+תבלינים, לתת לזה להתבשל טוב טוב..
אבל זה יקח כמה זמן, אז אם אין לך זמן מיותר בהצלחה ובתאבון:)
חותכים עגבניות, מטגנים אותן במחבת 3 דקות ואז מוסיפים את הבייצים+מלח ופילפל.
נשבעת לך אני מכירה אחת שעושה את זה במקרוגל.. שמה ביצה ורסק עגבניות ותבלינים. לא הייתי ממליצה לך על זה בכל אופן אבל זה הדרך הכי מהירה:)