4 תשובות
קפוצ'ינו מורכב מאספרסו קצר, אליו מוסיפים חלב מוקצף. במקרים מסויימים מכינים את הקפוצ'ינו משילוב של שליש אספרסו, שליש חלב חם ושליש חלב מוקצף.

נס קפה מורכב מתערובת קפה הנקראת "נס קפה"
קפה הפוך: במקום מים שמים חלב חם
קפה הפוך בעיקרון נעשה רק באמצעות מכונת קפה למרות שניתן לעשות אותו גם עם מקינטה אבל מבחינת טעמים במכונה הטעם הרבה יותר טוב ובמיוחד אם משתמשים בקפה שנטחן סמוך להכנת המשקה.

נס קפה הוא משקה הנוצר מערבוב של פולי קפה קלויים בטחינה דקה מאוד עם מים רותחים בתוספת חלב קר או חם (נס קפה על בסיס מים או על בסיס חלב)
קפה הפוך: 60 מ"ל אספרסו, 60 מ"ל חלב חם ו-60 מ"ל קצף חלב.

נס קפה: קפה שעושים מאבקת קפה נמס, מים חמים וחלב

קפה נמס: פשע אלים וגס נגד עולם הקפה

כדי להקל עליך, השאלות הבאות שלך צריכות להיות מה ההבדל בין אספרסו מקפה טחון לבין זה שמקפסולות והשאלה אחרי זה צריכה להיות איזה קפסולות של קפה ג'ו הכי טובות:-)