3 תשובות
חלבונים, בעזרת האנזים פפסין שמצוי בעיקר בקיבה
ויסות קצב העברת המזון למעי הדק להמשך העיכול.
המשך פירוק מכני של המזון באמצעות שרירים לאחר הפירוק בפה.
פירוק כימי אנזימטי של החלבונים על ידי אנזימים המכונים פרוטאזות.
פירוק ראשוני של שומנים.
המשך פירוק מכני של המזון באמצעות שרירים לאחר הפירוק בפה.
פירוק כימי אנזימטי של החלבונים על ידי אנזימים המכונים פרוטאזות.
פירוק ראשוני של שומנים.
חלבונים מתפרקים. פחממות חלק מתפקרים חלק הופכים לשומן. סוכר ולחם זה שומנים בבטן ( קרס) כל שאר הפחממות יורדות לירכיים