תשובה אחת
ישנם מספר חלקים כלהלן:
1, אנרקוט - ורד הצלע - השר "משוייש" עם כמות שומן גדולה יחסית. ניתן להכינו גם ברמת "עשויי הייטב". 4-5 דקות לכל צד לנתח במשקל 200 גרם
2. סינטה - בשר עם "מכסה שומן" בישול ברמה בינונית 3-4 שקות לכל צד אין להכינו עשויי הייטב שכן יתייבש.
3. פילה - נתח משובח ביותר -2-3 מכל צד יש להכינו "מדיום" בלבד, ללא שומן עלול להתייבש בצליית יתר ולהפוךלבלתי לעיס ("סוליה")
נתחים מחיודים
ראמפ בטק - משטטיל בישטל בינוני
נתח קצבים - נתח בעל טעם "בשרי" למביני עניין יש להכינו במדויי - לא למתחילים
1, אנרקוט - ורד הצלע - השר "משוייש" עם כמות שומן גדולה יחסית. ניתן להכינו גם ברמת "עשויי הייטב". 4-5 דקות לכל צד לנתח במשקל 200 גרם
2. סינטה - בשר עם "מכסה שומן" בישול ברמה בינונית 3-4 שקות לכל צד אין להכינו עשויי הייטב שכן יתייבש.
3. פילה - נתח משובח ביותר -2-3 מכל צד יש להכינו "מדיום" בלבד, ללא שומן עלול להתייבש בצליית יתר ולהפוךלבלתי לעיס ("סוליה")
נתחים מחיודים
ראמפ בטק - משטטיל בישטל בינוני
נתח קצבים - נתח בעל טעם "בשרי" למביני עניין יש להכינו במדויי - לא למתחילים
חיים אופק
באותו הנושא: