10 תשובות
תרשמי לך בפנקס קטן כמה לכל שולחן ותשאלי שם מי הזמין מה.
לכתוב
מאז שהם מבקשים ועד שאת מגיעה למטבח לחזור על מה שהם ביקשו בראש
או לקחת פנקס קטן ולכתוב את מה שהם רשמו
יותר נוח לרשום שלא תתבלבלי
לרשום במחברת קטנה או פנקס את מספר השולחן, ראשי תיבות של המנה ואם מישהו ביקש להחליף משהו במשהו אחר, למשל מנת שניצל ופסה, להחליף לשניצל ואורז. בהצלחה!
לרשום בפקס קטן כזה תרשימי מספר שולחן וכשתגיעי אלהם תשאלי מי הזמין זה זה וזה
את הרי לא מגישה מנה מנה.
את לוקחת לך 5 מנות מכל סוג, שמה על החמור ומביאה פשוט לאחד אחד.
אם את צריכה יותר הסברים בואי לפרטי.
פשוט, בסוף ההזמנה, לסכם בראש את מספר ההזמנות מכול סוג (בטח יש 3 או 4 סוגים), בלי קשר לאורח ספיציפי, וזהו. אחר כך, כשאת מביאה, בדרך כלל, האורחים עוזרים לך להיזכר, כי יש להם נטייה להזכיר שוב מה הזמינו - את גם תוכלי לגשת בנימוס, ולשאול שוב מה כול אחד הזמין, ולהגיש לו..
אני מבין שעוד לא התחלת לעבוד שם; אז ספרי איך היה, כשזה יקרה, טוב?!
שואל השאלה:
אני מקווה שלא יאכלו אותי שם
סימן מתיחה אדום/ סגול הוא חדש, יכול לקרות מהשמנה/ירידה חדה במשקל (בקיצור כאשר העור מתחיל להימתח ומכאן סימני מתיחה)
וכשהוא לבן, זה אחרי שהוא היה הרבה זמן יחסית והוא מתחיל "להחלים" ועם הזמן יתחיל להיטשטש קצת עם הצבע של העור