2 תשובות
דבר ראשון להרתיח את הכנפיים 15 דקות לפחות, ואז מוסיפים את התבלינים, מסננים חותכים את הכנפיים ואז ממשכים איך שרוצים עם קמח, או קמח מצה, או פרורי לחם.
לאחר הבישול צריך לקרר אותם עדיף לתת להם לילה במקרר כדי שיתייבשו כמה שניתן אם ישר תצפה אותם הביצה לא תדבק לבשר בגלל הלחות.
לטבל את פירורי הלחם/הציפוי ולא את הביצה.
כדי לקבל "פילה" אפשר לפרק את העצם לפני הצופוי.
לטבל את פירורי הלחם/הציפוי ולא את הביצה.
כדי לקבל "פילה" אפשר לפרק את העצם לפני הצופוי.