10 תשובות
רצוי שלא
עדיף שלא
יש סיכוי שיכאב לך הבטן ויהיו לך שלשולים, זה לא בטוח אבל את לוקחת סיכון..
בגבינות צריך להקפיד על תוקף, עדיף שלא זה יכול לגרום לך לכאבי בטן
תלוי איזו
אם זו צהובה אז כנראה כלום לא יקרה
אבל תטעמי קצת ואם הטעם בסדר אז תאכלי
תאריכי תפוגה אף פעם לא מדויקים
אם זו צהובה אז כנראה כלום לא יקרה
אבל תטעמי קצת ואם הטעם בסדר אז תאכלי
תאריכי תפוגה אף פעם לא מדויקים
שואל השאלה:
זה גבינה לבנה
זה גבינה לבנה
אנונימית
איזו גבינה זאת?
אני מניחה שאם היא לא מעלה עובש/מסריחה את יכולה לאכול אבל אני בדרך כלל זורקת לפח.
אני מניחה שאם היא לא מעלה עובש/מסריחה את יכולה לאכול אבל אני בדרך כלל זורקת לפח.
אני מציעה לך לקנות חדשה:)
זה לא כזה נורא עםרק עבר יום
אם זאת גבינה של תנובה, אז אני אסביר את השיטה שלהם:
הם רושמים תאריך מאוד מוקדם על האריזה, אבל בעצם הגבינה מתחילה להתקלקל רק שבוע- שבועיים אחרי. לכן רוב הסיכויים שבטח שאת יכולה לאכול את הגבינה.
רק תריחי אותה. חוש הריח שלך יזהיר אותך אם את תרגישי שהגבינה לא אכילה.
#אבולוציה רוצה שנאכל גבינה
אם זה לא תנובה אז אני לא בטוחה אבל אני מניחה שזה אותו דבר. (אצלי בבית אוכלים תנובה אז אני לא בקיעה בסוגים האחרים)
הם רושמים תאריך מאוד מוקדם על האריזה, אבל בעצם הגבינה מתחילה להתקלקל רק שבוע- שבועיים אחרי. לכן רוב הסיכויים שבטח שאת יכולה לאכול את הגבינה.
רק תריחי אותה. חוש הריח שלך יזהיר אותך אם את תרגישי שהגבינה לא אכילה.
#אבולוציה רוצה שנאכל גבינה
אם זה לא תנובה אז אני לא בטוחה אבל אני מניחה שזה אותו דבר. (אצלי בבית אוכלים תנובה אז אני לא בקיעה בסוגים האחרים)
באותו הנושא: