תשובה אחת
הקפאת הקפה פוגעת בו בספיגת לחות וכדומה והיא תיעשה רק במקרים שבהם יש בידיכם הרבה פולי קפה, שלא תסיימו בתוך שבועיים-שלושה.
גם אז, אין להקפיא קפה טחון אלא רק פולי קפה שלמים. שימי לב שהקפאה פוגעת בארומה של הקפה ובהוצאת הקפה מהמקפיא הוא נוטה להזיע, בשל הלחות שבחוץ.
בהקפאה של פולי הקפה, כדאי לאחסן בכלי זכוכית אטומים, כמות שבועית של קפה בכל כלי בנפרד, כדי שלא לקלקל את הקפה שלא בשימוש, מיד לאחר הפתיחה.
גם אז, אין להקפיא קפה טחון אלא רק פולי קפה שלמים. שימי לב שהקפאה פוגעת בארומה של הקפה ובהוצאת הקפה מהמקפיא הוא נוטה להזיע, בשל הלחות שבחוץ.
בהקפאה של פולי הקפה, כדאי לאחסן בכלי זכוכית אטומים, כמות שבועית של קפה בכל כלי בנפרד, כדי שלא לקלקל את הקפה שלא בשימוש, מיד לאחר הפתיחה.
מערכת סטיפס
באותו הנושא: