2 תשובות
הנה לך! :)
קישורים מצורפים:
רונה
"דני" לא יכול להחליף גבינה בעוגות גבינה אפויה או קרה, בגלל המרקם שלו, הוא לא כל כך עמיד באפייה (עלול לצאת מרקם גרגירי). אולי אפשר לעשות חצי דני חצי גבינה במתכון של עוגת גבינה קרה וזה יהיה בסדר, אבל צריך לנסות לפני שמגישים לאורחים.
שני המתכונים בתשובה הראשונה נראים לא רעים, אך לא הרבה מעבר לזה.
בהצלחה
עודד פישר
אופה קונדיטור
שני המתכונים בתשובה הראשונה נראים לא רעים, אך לא הרבה מעבר לזה.
בהצלחה
עודד פישר
אופה קונדיטור
עודד פישר