2 תשובות
תעשי במחבת תשפכי אורז תשימי מים חמים מלח ואבקת מרק עוף ותערבבי וזהו עד שהיה מוכן
על כל כוס אורז 2 כוסות מים.
תטגני בהתחלה את האורז עם המלח לפי טעם אישי.
אחרי זה תוסיפי את המים בכמות המדוייקת.
אחרי זה הדבר הכי חשוב לשים את הסיר על האש (עם מכסה) הכי קטנה בעוצה נמוכה 20 דקות. לכבות ואז להשאיר מכוסה שיתקרר אחרי שהאורז כבר לא רותח לעבור עם מזלג לא לערבב לעשות מצד לצד כמו שמפוררים קוסקוס. מניסיון זאת הדרך הכי טובה לאורז.
תטגני בהתחלה את האורז עם המלח לפי טעם אישי.
אחרי זה תוסיפי את המים בכמות המדוייקת.
אחרי זה הדבר הכי חשוב לשים את הסיר על האש (עם מכסה) הכי קטנה בעוצה נמוכה 20 דקות. לכבות ואז להשאיר מכוסה שיתקרר אחרי שהאורז כבר לא רותח לעבור עם מזלג לא לערבב לעשות מצד לצד כמו שמפוררים קוסקוס. מניסיון זאת הדרך הכי טובה לאורז.
באותו הנושא: