3 תשובות
אפשר.. אבל לא יצא הכי חלק. משרים את החומוס במים+סודה לשתיה לכל הלילה. למחרת מסננים ומבשלים כ-2 שעות בסיר רגיל או מחצית הזמן בסיר לחץ. מסננים את הנוזלים ומשאירים בצד. לוחצים את גרגרי החומוס במסננת רשת. מוסיפים מהנוזלים ששמרנו בצד - עד שמקבלים את הסמיכות הרצויה, מוסיפים טחינה, מיץ לימון, שמן זית, שום, כמון לפי הטעם. יצא חומוס טעים בעל מרקם גס.
אנונימי
כאשר מועכים את גרגרי החומוס בעודם חמים אפשר במזלג, ממחה תפוחי אדמה וכד' עד לקבלת הרמה הרצויה
2 שיטות נוספות
האחת - מטחנת בשר ידנית
השניה מכתש ועלי (רצויי עץ) - מתאים לכמיות קטנות יחסית
האחת - מטחנת בשר ידנית
השניה מכתש ועלי (רצויי עץ) - מתאים לכמיות קטנות יחסית
באותו הנושא: