4 תשובות
לפי דעתי האישית בצל של סנפורסט הוא אינו טעים , מסגיל מהר , אינו בריא , גורם לחצ'קונים באחוריים , עושה צאוה צהובה אך אם ברצונך בכל זאת להכין תקראי על האריזה - רשום שם.
שולה
שימי את הבצל במסננת והמתיני עד ליציאת כל הנוזלים.
נגבי את הבצל במגבת נייר וטגני.
נגבי את הבצל במגבת נייר וטגני.
ניתן להפשיר אותו קודם כך שהקרח יעלם. ליבש אותו במחבת או בסיר לגני ששמים שמן כך שתשימי שמן הוא כבר לא יהיה רטוב.
רח
תנסי לשים מלח בשמן עם הבצל, המלח מונע לרוב מהשמן לקפוץ
שלי
באותו הנושא: