4 תשובות
לא בטוחה בזה כל כך, אבל אם הוא מלבין קצת, או שיש לזה ריח שונה
כשהוא כבר לא חמוץ
לא קורה כל כך.. אז כשזה יקרה זה קצת יותר קיצוני מהרגיל ותוכל לראות עובש, המלפפון מלבין וכד'..
במידה וזה מלפפון ביתי אז קודם תשטוף אותו כי אז יכול להיות שזה פשוט הנוזלים של ההכנה ואין בעיה.

ייקח לזה דיי הרבה זמן להתקלקל, זה משומר ובחומץ.
בכל מקרה, יהיה כאלה לבנים בתוך בחומץ ועל מלפפון, יראו בבירור שהוא כבר לא טוב, הוא יהיה רטוב גם קצת הכוונה רך ממש וספוגי.