3 תשובות
לא צריך להשרות אורז ללילה..
זה אורז רגיל בגלל התבלינים הוא בצבע אדום - בדרך כלל פפריקה. אם תשרי אותו למשך בלילה הוא יתפרק.
שואל השאלה:
פטנט/לפני שמתחילים: כדי לקצר את זמן הבישול הארוך של האורז האדום אפשר לחלוט אותו במים רותחים במשך רבע שעה או להשרות לפחות 12 שעות במים.

אנונימית
שואל השאלה:
כמו כל זני האורז המלאים, עיקר היתרונות התזונתיים של האורז האדום מצויים בקליפה העשירה בוויטמינים (מקבוצה b) וסיבים תזונתיים. הגרגר עצמו מכיל חלבון, סידן וברזל ויש בו תכולה גבוהה במיוחד של נוגדי חמצון
אנונימית