3 תשובות
הירוק
זה לא קשור לאדום או ירוק, הפלפל מקורו ירוק וככלשהו מתבשל יותר הוא נהפך לכתום ואח''כ לאדום, יש למעלה מ-60 סוגי זנים של פלפלים חריפים, הפלפל החריפים ביותר שנמכרים בישראל שמו פלפל אנהיים או פלפל חלפניו או פלפל טבקסו, החריפות של הפלפלים נמדדת על ידי סולם סקוביל
תוכל לעיין בפרטי החריפות בקישור המצורף
תוכל לעיין בפרטי החריפות בקישור המצורף
כשהפלפל יוצא מהצמח הוא תמיד יוצא ירוק, אם משאירים אותו ייהפך צהוב או אדום וכך גם רמת החריפות. קורה שישנם זנים של פלפל שגם אם הוא אדום הוא מתוק אך זה בגלל הזן ולא בגלל הבשלות או בגלל העונה, פלפל חריף אוהב המון חום ושמש כך שבחורף יהיה פחות חריף.