21 תשובות
כי זה לא מהארץ כזה
סושי זה איכסה.

אבל בגלל שזה דג נע. דגים זה עסק יקר
ST.
אני חושב שזה כי מוכנים לשלם פשוט.

דוגרי זה לא יקר בעליל להכין סושי בבית וגם לא מצריך יותר-יותר מדי מאמץ.
בגלל שקשה להכין יחסית והמרכיבים לא תמיד זולים
לדעתי בגלל שזה נכיל הרבה מרכיבים כמו דג שהוא די יקר אבל יש גם סושי צמחוני כזה... אז לא יודעת
אנונימית
כי זה נחשב מאכל איכותי, ולא ג'אנק פוד, זה ממרכיבים איכותיים והשיטת הכנה קצת יותר מורכבת מהמבורגר וציפס, ובדרך כלל רק יפנים עומדים במטבח להכין את זה
אני לא אוכל סושי איכס


לשאלה שלך כי דגים זה יקר והם שמים שם כל מיני סוגי דגים (נראלי)
אני מת על סושי ואני חושב שהמחיר בסדר.
וחוץ מזה הסינים שיש תמיד הם בכלל לא מבינים בסושיי חח עובדים זרים בטח חח
שואל השאלה:
אם זה רק היה זול יותר החיים שלי היו נראים אחרת
אנונימית
שואל השאלה:
117 שקלים ל2 קופסאות קטנות עם סושי.
-,-
אנונימית
בגלל שהמוצרים שמכינים איתם את הסושי הם יקרים, האצה וכל השאר
בפעם הבאה שתרצי אני יזמין אותךך ^^
שואל השאלה:
מבאס.
אפילו מגש שלם של פיצה פי 2 יותר זול.
אנונימית
הכי קטע שפה זה נחשב לאוכל איכותי וביפן זה נחשב לג'אנקפוד
שואל השאלה:
על חשבונך?!?!? איפה את גרהה
אנונימית
כי זה נחשב "גורמה", למרות שביפן זה הכי בנאלי
מה הה הה
אני קונה 2 קופסאות סנדוויץ סושי בפחות מ60 שקל, וסושי עיגולים אפילו עולה פחות.
בעיקרון זה הדגים
אבל בתור אחת שמכינה סושי בבית
זה יותר מהיר במסעדה
זה יותר יפה במסעדה
וגם יוצר טעים במסעדה (מבחינתי כי להם יש יותר ניסיון)
איך הגעת ל117 שח?
בג'פניקה עולה 14 שקל 6 יחידות של סושי רגיל,
16 שח ל8 יחידות o/i
34 למטוגן..
אנונימית
סלמון נחשב לדג יקר יחסית לאחרים
לכן הסושי גם