5 תשובות
תתאר איך עשית אותם שלב אחר שלב וננסה להבין איפה הטעות.
שואל השאלה:
בשר טחון, קצת תבלינים, עושה כדורים ומכניס לרוטב.
תמיד שמכנסים לרוטב, הרוטב צריך להיות רותח ככה הקציצות נהיות שלמות ולא מתפוררות, אם בכל זאת מתפוררת ייתכן שזה מקולקל.
חייב משהו שמגבש ומקשר את הבשר לכדי קציצה, יש צורך להוסיף ביצים לתערובת הבשר לפני הכנת הקציצות והכנסתם לרוטב רותח.
לא יודעת לפי איזה מתכון עשית קציצות. אבל לכל חצי קילו בשר כדאי להוסיף ביצה. חוץ מזה מוסיפים גם לחם לבן מורטב במים או קצת קמח. אני אישית טוחנת במקום שיבולת שואל ומוסיפה כמה כפות לבשר טחון. תבלינים. וכדאי להוסיף כף שמן וכף מים.