20 תשובות
10 מסטיק בזוקה
שואל השאלה:
לא מצחיק נו אני רעבה...
לא מצחיק נו אני רעבה...
אנונימית
אם יש קופיקס באיזור תקני קורסון או משהו.
אם לא תבשלי, יש מלא מכונים פשוטים. אפילו פסטה
אם לא תבשלי, יש מלא מכונים פשוטים. אפילו פסטה
תלכי ל-cofix
הכל ב-5 שקלים בלבד
הכל ב-5 שקלים בלבד
שואל השאלה:
אבל כול פעם שאני מנסה הפסטה יוצאת זוועה... יותר נכון הרוטב
אבל כול פעם שאני מנסה הפסטה יוצאת זוועה... יותר נכון הרוטב
אנונימית
שואל השאלה:
הקופיקס בכלל בעיר אני לא קרובה לשם.. האפשרות היחידה שלי זה מכולת מרחק חמש דקות הליכה
הקופיקס בכלל בעיר אני לא קרובה לשם.. האפשרות היחידה שלי זה מכולת מרחק חמש דקות הליכה
אנונימית
תלכי לקופיקס אם יש קרוב לבית שלך
ואם לא אז תכיני לעצמך טוסט אין מצב שאת לא יודעת להכין
ואם לא אז תכיני לעצמך טוסט אין מצב שאת לא יודעת להכין
אני לא יודעת אם מכולת תוכל לעזור לך
כי יש שם רק ממתקים וחטיפים ובטח הם עולים יותר מ-5 שקלים
כי יש שם רק ממתקים וחטיפים ובטח הם עולים יותר מ-5 שקלים
שואל השאלה:
לחם אין.. יש רק דברים פסטה אורז כאלה...
לחם אין.. יש רק דברים פסטה אורז כאלה...
אנונימית
אז תעשי לעצמך כריך.
שתי פרוסות לחם, גבינה/חומוס/שוקולד/משהו..
ל תמצאי משהו משביע ב5 שקלים
שתי פרוסות לחם, גבינה/חומוס/שוקולד/משהו..
ל תמצאי משהו משביע ב5 שקלים
שואל השאלה:
אין לחם רק דברים לבשל גם ירקות אין
אין לחם רק דברים לבשל גם ירקות אין
אנונימית
לחם את יכולה לקנות במכולת ב5 שקל
תכיני אורז
שבת היום, כמעט הכל סגור, שכחתם?
את תצטרכי לבשל אחרת תהי רעבה.5 שקל אפילו לכיכר לחם זה לא מספיק.
תחפשי מתכונים לבישול באינטרנט
את תצטרכי לבשל אחרת תהי רעבה.5 שקל אפילו לכיכר לחם זה לא מספיק.
תחפשי מתכונים לבישול באינטרנט
מנה חמה?
אם פתוח שם בכלל
אם פתוח שם בכלל
ירושלים?
אנונימית
שואל השאלה:
ממש לא ירושלים רחוק ממני בטירוף ירושלים
ממש לא ירושלים רחוק ממני בטירוף ירושלים
אנונימית
תקשיבי פסטה זה נורא נורא פשוט אני אסביר לך
ממלאים סיר במים
שמים את הסיר על הגז עד שיהיה רותח (כשיש מלה בועות)
שמים את הפסטה במים
כל כמה דקות מערבבים
אחרי כמה זמן כשזה משנה צבע לוקחים אחד וטועמים (מומלץ לשטוף לפני כי זה חם) ואז אם זה לא מוכן משעירים לעוד קצת זמן ואז טועמים ככה עד שמוכן, אם מוכן מכבים את הגז
כשזה מוכן שמים בכיור מסננת ושופכים לתוכה את כל הפסטה, שוטפים את הפסטה והיא מוכנה!
לרוטב (גם מאוד פשוט):
לוקחים מין כלי כזה שהוא חצי סיר חצי מחבת (כמו בקישור)
שמים רסק עגבניות, את הכלי פלסטיק שבתוכו היה רסק עגבניות ממלאים במים ושופכים גם לתוך הכלי ואז עוד פעם ממלאים במים ושופכים
מדליקים את הגז ומערבבים
מתבלנים בפפריקה כמון מלח ופלפל (לא יותר מידי) ומומלץ להוסיף גם שום/טימין/אגוז מוסקט
וזהו! מערבבים קצת ומכבים את הגז, ומוכן! ממש פשוט נכון?
מומלץ לשים פסטה ועליה רוטב ומעל פרוסת גבינה צהובה ולשים במיקרו
ממלאים סיר במים
שמים את הסיר על הגז עד שיהיה רותח (כשיש מלה בועות)
שמים את הפסטה במים
כל כמה דקות מערבבים
אחרי כמה זמן כשזה משנה צבע לוקחים אחד וטועמים (מומלץ לשטוף לפני כי זה חם) ואז אם זה לא מוכן משעירים לעוד קצת זמן ואז טועמים ככה עד שמוכן, אם מוכן מכבים את הגז
כשזה מוכן שמים בכיור מסננת ושופכים לתוכה את כל הפסטה, שוטפים את הפסטה והיא מוכנה!
לרוטב (גם מאוד פשוט):
לוקחים מין כלי כזה שהוא חצי סיר חצי מחבת (כמו בקישור)
שמים רסק עגבניות, את הכלי פלסטיק שבתוכו היה רסק עגבניות ממלאים במים ושופכים גם לתוך הכלי ואז עוד פעם ממלאים במים ושופכים
מדליקים את הגז ומערבבים
מתבלנים בפפריקה כמון מלח ופלפל (לא יותר מידי) ומומלץ להוסיף גם שום/טימין/אגוז מוסקט
וזהו! מערבבים קצת ומכבים את הגז, ומוכן! ממש פשוט נכון?
מומלץ לשים פסטה ועליה רוטב ומעל פרוסת גבינה צהובה ולשים במיקרו
קישורים מצורפים:
שואל השאלה:
תודה! אני יודעת את התהליך אבל בכמויות של הרוטב היחס בין הרוטב למים אני מפשלת...
תודה! אני יודעת את התהליך אבל בכמויות של הרוטב היחס בין הרוטב למים אני מפשלת...
אנונימית
המים צריך פי 2 מהרסק עגבניות ולכן אנ ממלאת פעמיים את הכלי עצמו שבתוכו היה את הרסק עגבניות
שמחה שעזרתי3>
שמחה שעזרתי3>
באותו הנושא: