תשובה אחת
יש 2 סוגים של שעווה:
1. שעווה קרה - ניתן להשתמש בה בצורתה הקרה או לחמם במיקרוגל. משתמשים בה עם רצועות "סטריפים". לרוב עשויה מדבש או מחומר כימי. הדבש עדיפה על פני הכימית.
2. שעווה חמה - ניתן להשתמש בה כשהיא חמה בלבד. כשהיא מתקרת היא מתקשה ונהיית כמו אבן. משתמשים בה ללא רצעות "סטריפים". לרוב היא עשויה משרף עצים או מחומר כימי צבעוני (לרוב סגול או ירוק או שחור). שוב, עדיפה גם פה השעווה הטבעית המבוססת על שרף עצים.

השעווה החמה והקרה כואבות בדיוק באותה המידה.
ההבדלים הם כדלקמן:
- שעווה חמה עדיפה לשימוש במקומות עדינים יותר כמו פנים ומפשעות.
- שעווה חמה לא ניתן לחמם במיקרוגל אלא באמצעות מכשיר ייעודי (יקר אגב) או על מים מורתחים.
החסרון בהרתחה על מים הוא הסכנה שהמים ישפכו עליך, האדים של המים מקלקלים את השעווה ולכן היא לא תהייה שמישה ליותר מפעמיים וזה מלכלך את הכלי ולאחר מכן מאוד קשה לנקות את השעווה.
- חסרון נוסף של השעווה החמה הוא שהיא מאוד נוקשה ולכן בניגוד לקרה שאם נשארות שאריות ממנה על העור הן נשטפות בקלות, את השאריות של השעווה החמה צריך להוציא בכוח עם האצבעות והיא לא נשטפת.

את שני הסוגים ניתן לרכוש בסופרמרקט או בחנויות טיפוח כמו ביוטיקר או wow א סופרפארם.

אין שום סיבה היגיונית להשתמש בשעווה חמה כי זה מלכלך, לא מתנקה טוב מהעור, יקר יותר (בגלל שצריך לקנות מכשיר) ומסורבל יותר לעומת שעווה קרה שרק שמים במיקרו, סטריפ והיא מוכנה לשימוש.
באותו הנושא: