2 תשובות
אם קנית חזה גס ואת רוצה לחתוך לפרוסות שניצל דקות, פשוט הניחי את חזה העוף על השולחן וחיתכי עם סכין חדה בכיוון אופקי, כך שאת חותכת במקביל לשולחן ולא כמו שחותכים לחם או נקניק - מלמעלה. את העובי קבעי לפי איך שאתם אוהבים (יש כאלה שאוהבים דק ויש כאלה שאוהבים את השניצל שמנמן). שימי לב שנכון לפרוס או לחתוך בשר, לכיוון הסיבים.

אם את רוצה ללמוד לחתוך את החזה מהעוף המלא, ראי את הוידאו שצירפנו על חיתוך שניצל מבשר חזה עוף, כולל הניקוי.
מערכת סטיפס
הנה סרטו נסף לחיתוך חזה עוף נקי ל"פרפר" או פרוסות שניצל.
רק נסיון יתן את המיומנות
לאט לאט זה עוד נהדר