10 תשובות
צ'דר!
ואת מטגנת את ההמבורגר משני הצדדים ואז פשוט שמה את הגבינה על אחד הצדדים
נראלי גבינה צהובה רגילה...
ואני חושבת שרק אחרי שאת מטגנת אותו
שואל השאלה:
ואין צורך להפוך את ההמבורגר עם הצד של הגבינה נכון?
איפה אפשר לקנות צ'דר?
אנונימי
מוצרלה הכי טוב
גבינת פרווה הכי טוב
אבל עכשיו ברצינות איכסס ימגעילה
שואל השאלה:
עוף לי מהשאלה, לא שאלתי את דעתך.
אנונימי
אל תתגני את הגבינה שימי אחרי שאת מסיימת לטגן שההמבורגר רותח אבל מוכן כבר. וזה טעים עם גבינה צהובה, אבל גם עם צ'דר ופרמזן:)
צ'דר, יש בכל סופר
אנונימית
צ'דר- הכי טעים עם המבורגר, בדיוק לפני יומיים אכלתי ככה. זה בסדר להוסיף אחרי שטיגנת רק צד אחד.
באותו הנושא: