4 תשובות
בהחלט
אמור להיות, אבל תכלס לא נראה לי.
כי שניצל זה חזה עוף שהוא פרוס למס' יחידות של שניצלים.
הבעיה ששניצל ברוב המקרים שמים עליו ביצה, פירורי לחם
ואח"כ טיגון בשמן, אז תצטרך להוסיף ל"ערך התזונתי" את
המרכיבים הנ"ל ואת השמן שבטיגון. מה שייתן לך חזה עוף
עם ערך תזונתי כמו הטרי, אבל עם תוספת של הרבה קלוריות.
כי שניצל זה חזה עוף שהוא פרוס למס' יחידות של שניצלים.
הבעיה ששניצל ברוב המקרים שמים עליו ביצה, פירורי לחם
ואח"כ טיגון בשמן, אז תצטרך להוסיף ל"ערך התזונתי" את
המרכיבים הנ"ל ואת השמן שבטיגון. מה שייתן לך חזה עוף
עם ערך תזונתי כמו הטרי, אבל עם תוספת של הרבה קלוריות.
חזה עוף זה חזה עוף, שניצל זהו נתח מחזה העוף אשר מצופה בביצה ופירורי לחם ומטוגן. ברור שהנתח המטוגן מכיל הרבה יותר קלוריות מאשר חזה עוף על הגריל.
חזה עוף יותר בריא.. אבל גם פחות טעים. ערך הבריאותי של שניצל הרבה פחות, אלא אם כן את עושה אותו אפוי בתנור כמו חזה עוף רגיל.
באותו הנושא: