11 תשובות
אכין* אשים*
וברור, קקאו זה מרכיב מאוד עיקרי לשוקולד.
שואל השאלה:
אפשר מתכון ללא קקאו? אין לי בבית...
אנונימית
מצטער אם זה נשמע קצת גס רוח, אבל איזה חלק ב"מרכיב מאוד עיקרי" לא הבנת?
שואל השאלה:
אבל יש מתכונים בלי...
אנונימית
מצטער, אישית אני לא מכיר כאלה ודווקא מאוד בטוח שאין.
אם יש, בטוח תמצאי בגוגל.
מצרכים:
21/2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
כוס שוקולית
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
3 ביצים
1 כוס שמן
2 כוסות מים

מערבבים קודם כל את היבשים ואחר כך מוסיפים את השאר מערבבים היטב ללא גושים ומכניסים לתנור שחומם ל170 מעלות ל40 דקות
אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה?
איך זה אמור לצאת כמו שוקולד?
הו, שוקולית, עכשיו ראיתי.
זה לא יצא דומה במיוחד האמת, מקווה שזה יעבוד (:
בהצלחה!
אני לא יודעת מצאתי את זה משאלה ישנה בסטיפס...
ויש שם שוקולית
פעם הכנתי עוגת שוקולד אבל לא היה לי גם קקאו וגם שוקולית אז הפחתתי את כמות הסוכר ושמתי נוטלה, אין הבדל בטעם אבל לוקח טיפה זמן לערבב.
את יכולה לשים שוקולד מריר
באותו הנושא: