תשובה אחת
אם את רוצה רק איטריות אז תקחי איטריות קנויות (יבשות) תמליא מים רותחים בסיר ואז שימי אותו כל הגז 3 דקות תוסיפי מלח ושמן לתוך המים ותערבבי תוסיפי כף אבקת מרק (לא חייב) למים ותערבבי תוסיפי את האיטריות למים ואז אחרי 4 דקות תראי עם זה מוכן אז זה עוד לא מבושל מבפנים אז תשאירי את זה להיתבשל עוד דקה שתיים ואז תקחי מסננת שימי בכיור תשפכי את האטריות לתוך המסננת ככה שישארו רק האיטריות ללא המים ואחר כך את יכולה לאכול אותן
ואם בא לך לעשות איתן מוקפץ תחממי מחבט שימי קצת שמן ותחכי 2 דקות עד שהוא ירתח. תטגני את הבצל עד שהוא יהיה זהוב ואז תוסיפי את האיטריות (המבושלות ) תוסיפי טיפה טיפה כורכום וכמון ותוסיפי גם מלח את יכולה להוסיף גם ירקות חתוכים כמו פלפלים גזר (מגורד ) פטריות...
וזהו יש לך אחלה איטריות
מקווה שעזרתי