7 תשובות
אפייה קודם של הבסיס/הבצק, ורק אחר כך להוסיף מילוי
אנונימי
אפיה של הבצק לבד לפני המילוי שלו
ששמים "משקולת" על הבצק, כדי שלא יתפח.
ואז שיש את "המשקולת" הזאת, לא ניתן לראות מתי הבצק מוכן > לכן, אפייה עיוורת.
ואז שיש את "המשקולת" הזאת, לא ניתן לראות מתי הבצק מוכן > לכן, אפייה עיוורת.
שואל השאלה:
במתכון שלי עכשיו רשום חצי שעה להקפיא... אחרי זה לשים בתנור עם משהו על זה ועל המשהו לשים נגיד קטניות? מאיזה חומר צריך להיות המשהו?
במתכון שלי עכשיו רשום חצי שעה להקפיא... אחרי זה לשים בתנור עם משהו על זה ועל המשהו לשים נגיד קטניות? מאיזה חומר צריך להיות המשהו?
אנונימי
אין משהו מסוים, אם יש לך קטניות, מצוין^^.
בהצלחה.
בהצלחה.
שואל השאלה:
אבל מתחת לקטניות ומעל הבצק מה לשים
אם אני אשים נייר הוא יתחיל שריפה
אבל מתחת לקטניות ומעל הבצק מה לשים
אם אני אשים נייר הוא יתחיל שריפה
אנונימי
^נייר אפיה (פרגמנט), אל תשימי נייר כסף, מניסיון זה יידבק לבצק והכל יהרס..
-תקפיאי את הבצק (כמה זמן שרשום לך במתכון)
-שימי נייר אפייה על הבצק ומעל תשימי את הקטניות
-תאפי כמה זמן שרשום לך
בהצלחה :)
-תקפיאי את הבצק (כמה זמן שרשום לך במתכון)
-שימי נייר אפייה על הבצק ומעל תשימי את הקטניות
-תאפי כמה זמן שרשום לך
בהצלחה :)
באותו הנושא: