7 תשובות
בטח שלקלף אחרי הבישול!
עם הקליפה
רק אחרי שהביצה מתבשלת מורידים את הקליפה
רק אחרי שהביצה מתבשלת מורידים את הקליפה
שימי עם הקליפה במים,
תחכי שהמים ירתחו, ואז 5 דקות אחרי שהמים רותחים - הביצה תהיה מוכנה.
אחרי שאת מוציאה תקררי אותה עם מים קרים ותקלפי.
טיפ: שימי מלח במים שאת מרתיחה אותה ואז הקילוף יהיה קל יותר
תחכי שהמים ירתחו, ואז 5 דקות אחרי שהמים רותחים - הביצה תהיה מוכנה.
אחרי שאת מוציאה תקררי אותה עם מים קרים ותקלפי.
טיפ: שימי מלח במים שאת מרתיחה אותה ואז הקילוף יהיה קל יותר
את לא יכולה לקלף את הביצה לפני שהיא מבושלת חח
אם את רוצה את יכולה להרתיח מים ולהכניס את הביצה עם מלח ככה זה יהיה מוכן הכי מהר (:
אם את רוצה את יכולה להרתיח מים ולהכניס את הביצה עם מלח ככה זה יהיה מוכן הכי מהר (:
מקלפים לאחר שהיא מבושלת.. אם רכה בזהירות.
תכניסי את זה עם הקליפה לכמה דקות ורק אח"כ תקלפי את זה!
צריכים לקלף אחריי:)
באותו הנושא: