5 תשובות
גם אני מכינה ויוצא לי ככה, אבל כשאמא שלי מכינה זה יוצא לה ממש טוב.
פשוט צריך לחכות שזה יתקשה ואז זה ממש קריספי, ואז הופכים ועושים את אותו הדבר.
רק שאני לא יודעת להפוך ויוצא לי גרוע חחח.
פשוט צריך לחכות שזה יתקשה ואז זה ממש קריספי, ואז הופכים ועושים את אותו הדבר.
רק שאני לא יודעת להפוך ויוצא לי גרוע חחח.
שואל השאלה:
כמה זמן עד שיתקשה?
כמה זמן עד שיתקשה?
אנונימית
תוסיפי שמן לבלילה עצמה, ובעיקרון תדאגי שהיא תהיה כמו של פנקייק בערך ולא דלילה מדי.
תשתמשי במחבת נונסטיק-חשוב.
תשתמשי במחבת נונסטיק-חשוב.
שואל השאלה:
בטוח? שמן? בלי מים או חלב סויה משהו כזה?
בטוח? שמן? בלי מים או חלב סויה משהו כזה?
אנונימית
כן להוסיף מים או חלב סויה (נראה לי שיותר טעים עם חלב סויה) וכף שמן בערך בנוסף לזה.
באותו הנושא: