3 תשובות
שאם המשקאות היו מוגזים
אז הגזים מפוררים את הסוכריה אל תוך המשקה?
או שזה גם במשקאות ללא גזים שהסוכרייה פשוט מתפוררת ומשתלבת אל המשקה
אז הגזים מפוררים את הסוכריה אל תוך המשקה?
או שזה גם במשקאות ללא גזים שהסוכרייה פשוט מתפוררת ומשתלבת אל המשקה
שבתוך משקאות הסוכריות מאבדות את הצבע שלהן והן נמסות בנוסף. בעוד המשקאות הופכות להיות בצבע הסוכריות.
אנונימי
שואל השאלה:
לתגובה הראשונה: המשקאות היו חלב, מים קרים, ומיץ תפוזים לא סחוט טבעי
לתגובה הראשונה: המשקאות היו חלב, מים קרים, ומיץ תפוזים לא סחוט טבעי
אנונימית