8 תשובות
יש בקישור הסבר למה
הסיבה העיקרית היא שענבים מכילים קרוב ל-85% מים ככה שזה יוצר בסיס בעייתי ליצירת גלידה.
הסיבה העיקרית היא שענבים מכילים קרוב ל-85% מים ככה שזה יוצר בסיס בעייתי ליצירת גלידה.
קישורים מצורפים:
כי אחוז מאוד גבוהה מהענב זה מים אז אי אפשר (:
כי אי אפשר להקפיא ענבים
ככה היה כתוב בקישור ששלחו פה
ככה היה כתוב בקישור ששלחו פה
למה בתאכלס בדוק אפשר לשים איזה תחליף תרכיזי בטעם של ענבים
אולי את תמציאי אתזה (;
אני כמעט בטוחה יש סורבה בטעם ענבים נדמה לי בשלגונים של ילדים וכאלה. גלידה חלבית לא נראלי.
והכי קרוב לטעם של ענבים זה הגומיגם עם הסוכריות גומי, אבל זה לימון פטל כזה אולי קצת מזכיר ענבים
והכי קרוב לטעם של ענבים זה הגומיגם עם הסוכריות גומי, אבל זה לימון פטל כזה אולי קצת מזכיר ענבים
אנונימית
omg מצאתי לך גלידה בטעם ענבים של נסטלה! קוראים לזה מפלצת ענבים לשלגון זה חדש בדיוק יצא לפני 4 ימים
צירפתי קישור לכתבה בוואלה עם התמונות
עדכון": אופסי הגלידה הזו מ2009 אין אותה יותר
צירפתי קישור לכתבה בוואלה עם התמונות
עדכון": אופסי הגלידה הזו מ2009 אין אותה יותר
קישורים מצורפים:
מפלצת ענבים חזר לחנויות (:
אבל גלידה חלבית בטעם ענבים לא תהיה (:
http://www.pitria.com/grape-icecream
אבל גלידה חלבית בטעם ענבים לא תהיה (:
http://www.pitria.com/grape-icecream
באותו הנושא: