התחברות
הרשמה
הכנתי פתיתים אתמול ולקחתי לעבודה, הפתיתים נהפכו לגוש אחד לא טעים לאחר החימום במקרו, יש שיטה איך לשמור שהפתיתים יהיו אכילים גם למחרת?
6 ביוני 2012, 19:47
פתיתים
מטבח
מתכונים
תשובה אחת
את צריכה לצלות אותם קצת עד שיש להם טיפה צבע ואז לבשל אותם רגיל
ככה הם לא ידבקו לך אחד לשני ותוכלי לאכול את זה גם למחרת
מ
מתולתלת
באותו הנושא:
מה יותר טעים פתיתים ברוטב עגבניות או פתיתים רגילים?
מה מאכל יותר טעים ספגטי סושי או פתיתים?
מה יותר טעים לאכול עם קציצות אורז או פתיתים?
מה טעים יותר אורז או פתיתים?
מה אפשר להוסיף לבישול של הפתיתים שיצא טעים?
הכנתי פתיתים והכל קפץ ואז היה מלא אדים
הכנתי פתיתים עם בצל טעימים רצח, אבל זה מכוער לאכול פתיתים לבד, אז חיפשתי והבנתי שעם נקנקיות זה טעים, כדאי להוסיף?
איך אני מכינה פתיתים טעימים?
איזה תוספת טעימה והכי בריאה עם ירקות אפויים (פתיתים אורז קוקוס)?
למה פתיתים אחרי כמה דקות שמכינים אותם הופכים לגוש?
איך מכינים פתיתים טעימים?