13 תשובות
כשאת עושה תשיכבה למטה או מים אם סוכר טיפלה או חמאה מומסת
אני לא מבין בעוגות ולמען האמת יצא לי לשרוף קורנפלקס ומנה חמה.. אבל אני כן מבין בכימיה את יכולה לקחת מים ולערבב עם סוכר. לאחר שסיימת את השכבה של הפתיבר המפוררים תשטחי אותם ממש טוב ואז מעליהם שפכי את המיים עם הסוכר (בכמות קטנה כמובן) ולאחר מכן את שכבת הקרם. ככה זה יידבק הרבה יותר טוב ואין הבדל בטעם.
תנסי להמיס חמאה עם זה
כופר צודק צריך לשים מים עם סוכר ניסיתי פעם עם חמאה אבל עדיין לא נתפס כמו שצריך ושהתחלתי לשים מעל קצת מים עם סוכר ונתתי לזה להתייבש טיפה זה נדבק ממש טוב
שואל השאלה:
אני קונה את החמאה הגדולה ושמה חצי ממנה מומסת עם הפתיבר. ועוד מכניסה את זה למקפיא ל10 דקות בערך..
אני קונה את החמאה הגדולה ושמה חצי ממנה מומסת עם הפתיבר. ועוד מכניסה את זה למקפיא ל10 דקות בערך..
אנונימית
שואל השאלה:
אני אנסה את המים עם סוכר, תודה לכולם (:
אני אנסה את המים עם סוכר, תודה לכולם (:
אנונימית
תודה
שואל השאלה:
רק עוד שאלה אחת חחח
את המים עם הסוכר לשים אחרי שאני שמה חמאה או לא לשים חמאה בכלל?
רק עוד שאלה אחת חחח
את המים עם הסוכר לשים אחרי שאני שמה חמאה או לא לשים חמאה בכלל?
אנונימית
בעיקרון יש לך שתי אופציות או להשתמש במים עם סוכר ולאחר שהם טיפה מתייבשים למרוח את הקרם או לשים חמאה זה לגמרי תלוי בהעדפה שלך דרך אגב יש יוטיוברים בשם יולנדה משהו כזה והיא מכינה דברים ממש מגניבים עוגות בצורת כריש ונחשים וכל זה ותמיד שמתי לב שהיא משתמשת בבקבוק עם מים וסוכר ושופכת על העוגות לפני שהיא מורחת את הקרם
היי תראי אני אופה כבר הרבה שנים.
אכן סירופ סוכר כמו שיולנדה (המדהימה) משתמשת משמעותי בעוגות אבל בעוגות בחושות, יבשות וזה כדי שהם לא יתייבשו בזמן שהיא עובדת איתם.
את עושה תחתית עוגיות, זה לא יעזור במקרה הזה לדעתי. אבל אולי אני טועה.
תכיני את הבסיס עם חמאה. תשמני טוב את התבנית לפני שאת שמה את הבסיס, ככה זה לא ידבק לך לתבנית וידבק לעוגה.
את אופה את הבסיס או לא? כי אפשר את שני האפשרויות.
אכן סירופ סוכר כמו שיולנדה (המדהימה) משתמשת משמעותי בעוגות אבל בעוגות בחושות, יבשות וזה כדי שהם לא יתייבשו בזמן שהיא עובדת איתם.
את עושה תחתית עוגיות, זה לא יעזור במקרה הזה לדעתי. אבל אולי אני טועה.
תכיני את הבסיס עם חמאה. תשמני טוב את התבנית לפני שאת שמה את הבסיס, ככה זה לא ידבק לך לתבנית וידבק לעוגה.
את אופה את הבסיס או לא? כי אפשר את שני האפשרויות.
תקחי את הפתיבר ותפרקי אותם. תמיסי איזה 100 גרם חמאה על אש קטנה ותוסיפי את זה לעוגיות המפורקות, תערבבי את זה טוב טוב שיצא לך פירורים עמידים כאלה, תוסיפי את התערובת לתבנית שימי כפפות ותיישרי את זה לפי התבנית.
מקווה שעזרתי :) אני ואמא שלי תמיד עושות עוגות ככה
מקווה שעזרתי :) אני ואמא שלי תמיד עושות עוגות ככה
להוסיף חמאה
שואל השאלה:
זבל מי שמלכלך- אני תמיד מכינה אבל עם 50 גרם חמאה, אני אנסה עם ה100 גרם תודה (:
זבל מי שמלכלך- אני תמיד מכינה אבל עם 50 גרם חמאה, אני אנסה עם ה100 גרם תודה (:
אנונימית