התחברות
הרשמה
למה הכי קל לדחוס בטמפרטורת החדר חנקן? איך זה שצפיפות החלקיקים שלו עוזרת לו להדחס?
30 במאי 2017, 17:28
חנקן נוזלי
מים
תשובה אחת
הרדיוס האטומי שלו יותר קטן.
M
Master Noodles
באותו הנושא:
אתם אוהבים את השוקולד שלכם בטמפרטורת חדר או ישר מהמקרר כשהוא קשיח כזה?
החמצן הופך לנוזל בטמפרטורה של 190 מעלות מתחת לאפס. חנקן הופך לנוזל בטמפרטורה של 210 מעלות מתחת לאפס.
איזה מבין החומרים שלפניכם הכי קל לדחוס בטמפרטורת החדר? (עופרת, מים, חנקן, נפט) תשובה: חנקן מדוע החומר שסימנתם ניתן לדחיסה בקלות? (השתמשו באחד המושגים: חלקיקים, אטומים או מולקולות)
מגנזיום כלורי MgCl2 הוא מוצק בטמפרטורת החדר?
בטמפרטורת החדר הכספית והכוהל נמצאים במצב צבירה נוזל. באיזה מצב צבירה נמצא כל אחד מהחומרים בטמפרטורה של 0 ובטמפרטורה של 100?
שינה עם חימום - טמפרטורה אידיאלית לשינה עם מזגן בחימום, מזגן אינוורטר חדר 12 מ"ר.
חמאה חייבת להיות במקרר? אם אני צריכה חמאה בטמפרטורת החדר?
איזה יסוד מתכתי שמצב הצבירה שלו בטמפרטורת החדר הוא נוזל?
16. איזה מבין החומרים שלפניכם הכי קל לדחוס בטמפרטורת החדר? א. עופרת ב. מים ג. חנקן ד. נפט מדוע החומר שסימנתם ניתן לדחיסה בקלות? (השתמשו בתשובתכם באחד המושגים: חלקיקים או אטומים או מולקולות)
באיזה מצב צבירה נמצאים חמצן, חנקן, פחמן דו חמצני וכספית בטמ"פ של החדר (25 מעלות)
נכון או לא נכון: כוס מים קרים העומדת בחדר תגיע תמיד לטמפרטורה של הסביבה הקרובה לה?